miercuri, 5 ianuarie 2011

Cuptorul GORENJE BO 8770

Daca ar fi sa definim in cateva cuvinte acest model, am putea spune "cel mai bun raport calitate pret". Avand in vedere caracterisiticile tehnice cat si accesorizarea impecabila a acestui produs, producatorul sloven punandu-va la dispozitie cam tot ce v-ati putea dori la un cuptor incorporabil in materii de accesorii(3 tavi, o tava vas Yena, proba de carne sau sonda de temperatura), GORENJE BO 8770 este recomandarea noastra pentru cei care doresc un cuptor complet la un pret in jurul a 2300 ron.


Mentionam deasemenea programul de autocuratare la 70 de grade, pe toata suprafata interioara a cuptorului cat si prezenta rezistentei electrice in jurul convectorului care pune la dispozitia utilizatorului functia de 'mentinere calda'. Un alt avantaj il reprezinta prezenta grill-ului cu inflarosu, pe care vi-l recomandam sa-l folositi in locul cuptorului cu microunde.

Mai adaugam faptul ca Gorenje BO8770 este din noua gama de electrocasnice incorporabile HOME MADE al producatorului sloven, a carei prezentare o puteti urmari in clip-ul de mai jos.





marți, 4 ianuarie 2011

Cuptorul cu abur

Cuptorul incorporabil a devenit in ultimii doi ani alternativa pentru vechiul cuptor al aragazului, de cele mai multe ori pe gaz. Cererea pietei pentru cuptoarele electrice incorporabile a devenit din ce in ce mai mare in ultimii ani, desi va recomandam sa optati doar pentru modelele multifunctionale, care au sistem de convectie incorporat.


Totodata, principalii producatori de electrocasnice incorporabile propun si o varianta de cuptor electric multifunctional cu abur. Diferenta o face un steamer amplasat in interiorul cuptorului care participa la asigurarea unui mediu umed, vaporos, propice pastrarii prospetimii alimentelor.

Vom reveni cu recomandari punctuale in unul din articolele urmatoare. Pentru mai multe informatii legate de cuptoarele incorporabile mai puteti vizita Incorporabile Premium